Jessica Vos

Mijn eerste ervaring met Rhona was toen zij mijn personal trainster werd bij PTC. Ze wist mij daar perfect te motiveren, uitdagen en zorgde ervoor dat ik mijn doelen bereikte.

Jammer genoeg nam zij daar afscheid om bij 3SIXTY5 te gaan werken. Na mijn periode bij PTC ben ik samen met een vriend verder gaan trainen. Echter merkte dat ik de stok achter de deur miste toen die vriend afhaakte. Toen mij ter oren kwam dat Rhona voor zichzelf ging beginnen heb ik meteen contact gezocht. Samen met haar heb ik toen een plan opgesteld en inmiddels train ik alweer een tijdje met haar samen.

Rhona is super in het motiveren van mensen, weet iets negatiefs ( toch een hoger gewicht dan verwacht tijdens de weging) altijd om te buigen naar iets positiefs. Zij is scherp op het feit dat de oefeningen op de juiste wijze uitgevoerd dienen te worden om blessures te voorkomen. Tevens is ze eerlijk, recht door zee en ze houd ook zeker wel van een geintje. Even samen lachen maakt de les voor het gevoel altijd net iets minder zwaar. Ik ben inmiddels al 5 kg kwijt en we gaan op naar de volgende ……….kilo’sLees alle referenties