Ilonka van Leeuwen

Progressie foto Ilonka van Leeuwen


In december 2016 ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer, nadat ik al 25 kg aan gewicht was verloren in 2 jaar tijd. Mijn totale lifestyle heb ik omgegooid van vulling naar voeding, betere mindset en meer bewegen. Via een fysiotherapeut kwam ik in contact met Rhona.
¬†Vanaf de eerste keer hadden wij een klik. Gemiddeld trainen wij vanaf januari 2x per week samen, daarnaast wandel ik veel in de duinen.¬† Het doel is om te voorkomen dat er een operatie nodig zou zijn in verband met het grote gewichtsverlies, dus strakker in mijn vel. Ik ben super tevreden over de trainingen, veel variatie, geen keer is hetzelfde en Rhona voelt perfect aan wat op die dag nodig is. Door de intensiteit van de oefeningen op elkaar af te stemmen, verleg je je grenzen. Hierdoor wordt je telkens sterker. Bij alleen trainen zou je snel denken “ik vind het nu wel genoeg” en zou je stoppen.
Personal training is samen de grens op zoeken en af en toe er net overheen gaan. Inmiddels ben ik alweer 5 kg kwijt, wat mooi meegenomen is, maar met name heel veel centimeters in omvang, wat mijn doel is.
Voor mij is een goede personal trainer iemand die verstand van zaken heeft, die weet wat zij doet en jou dat ook duidelijk maakt. Rhona, bedankt dat jij mijn trainer wilt zijn, ik ben superblij met jou en we gaan gewoon door!Lees alle referenties