Eline, 7 kilo afgevallen in 5 maanden!

Eline, Leeftijd: 25

Mijn werkgever vond het leuk om iets aan de vitaliteit van de werknemers te gaan doen en ook iets om de samenhorigheid / team spirit te vergroten op de werkvloer. Zelf is hij erg van het sporten en gezond eten en via via zijn we zo bij Rhona gekomen.

Eerst een intake gesprek gedaan om mijn doelen vast te stellen en toen hard aan het werk gegaan. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt door een combinatie van sporten en gezondere voeding.

Elke week kijk ik uit naar het uurtje dat ik samen met Rhona de sportschool in mag! Eerst even samen kletsen over hoe mijn week is gegaan qua voeding en beweging, dan de weegschaal op om de te kijken of het ook echt goed gaat en dan lekker een uurtje zweten, zowel binnen als buiten doen we allerlei leuke oefeningen en elke week weer wat nieuws maar ook veel herhalingen wat het leuk maakt omdat ik dan vooruitgang kan zien.

Rhona is heel erg goed in het personal trainen, ik merk echt dat het op mij aangepast wordt en het resultaat mag er ook zijn! Naast dat ik merk dat ik steeds sterker wordt en een betere houding krijg, ben ik ook nog eens 7 kilo afgevallen in 5 maanden! En elke week motiveert ze me weer om net dat beetje extra te geven en dat alles in een gezellige sfeer! 🙂

Daarnaast organiseert Rhona ook leuke challenges onder de collega’s zodat we kunnen concurreren met elkaar wat erg leuk is en bijdraagt aan de team spirit, iedereen motiveert elkaar weer.

Ik ben super blij dat mijn werkgever dit mogelijk maakt en hoop dat ik nog lang mag trainen met Rhona!Lees alle referenties