Referenties

Daisy, Leeftijd: 23

In november vorig jaar ben ik in mijn eentje begonnen met diëten en sporten. Het lukte aardig alleen, maar de resultaten kwamen heel langzaam en waren niet motiverend. Langzaam nam de motivatie af en kwamen mijn slechte gewoontes weer boven drijven. In maart kwam ik via mijn werk in contact met Rhona. In een kennismakingsgesprek vertelde ik al mijn doelen en Rhona heeft die omgezet in een sterk voedings- en sportschema, die goed vol te houden is.

Elke week sporten we een uur samen, waarin ze mij motiveert en nieuwe oefeningen leert waardoor het sporten altijd leuk blijft. De oefeningen zijn daarnaast goed uitvoerbaar in mijn eentje, waardoor ik de rest van de week ook vol vertrouwen in de sportschool sta. De resultaten kwamen snel en ik ben nu al 10 kilo kwijt dankzij haar hulp!Eline, Leeftijd: 25

Mijn werkgever vond het leuk om iets aan de vitaliteit van de werknemers te gaan doen en ook iets om de samenhorigheid / team spirit te vergroten op de werkvloer. Zelf is hij erg van het sporten en gezond eten en via via zijn we zo bij Rhona gekomen.

Eerst een intake gesprek gedaan om mijn doelen vast te stellen en toen hard aan het werk gegaan. Ik wilde graag wat kilo’s kwijt door een combinatie van sporten en gezondere voeding.

Elke week kijk ik uit naar het uurtje dat ik samen met Rhona de sportschool in mag! Eerst even samen kletsen over hoe mijn week is gegaan qua voeding en beweging, dan de weegschaal op om de te kijken of het ook echt goed gaat en dan lekker een uurtje zweten, zowel binnen als buiten doen we allerlei leuke oefeningen en elke week weer wat nieuws maar ook veel herhalingen wat het leuk maakt omdat ik dan vooruitgang kan zien.

Rhona is heel erg goed in het personal trainen, ik merk echt dat het op mij aangepast wordt en het resultaat mag er ook zijn! Naast dat ik merk dat ik steeds sterker wordt en een betere houding krijg, ben ik ook nog eens 7 kilo afgevallen in 5 maanden! En elke week motiveert ze me weer om net dat beetje extra te geven en dat alles in een gezellige sfeer! 🙂

Daarnaast organiseert Rhona ook leuke challenges onder de collega’s zodat we kunnen concurreren met elkaar wat erg leuk is en bijdraagt aan de team spirit, iedereen motiveert elkaar weer.

Ik ben super blij dat mijn werkgever dit mogelijk maakt en hoop dat ik nog lang mag trainen met Rhona!Ilonka van Leeuwen, Leeftijd: 50

In december 2016 ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer, nadat ik al 25 kg aan gewicht was verloren in 2 jaar tijd. Mijn totale lifestyle heb ik omgegooid van vulling naar voeding, betere mindset en meer bewegen. Via een fysiotherapeut kwam ik in contact met Rhona.
Vanaf de eerste keer hadden wij een klik. Gemiddeld trainen wij vanaf januari 2x per week samen, daarnaast wandel ik veel in de duinen.  Het doel is om te voorkomen dat er een operatie nodig zou zijn in verband met het grote gewichtsverlies, dus strakker in mijn vel. Ik ben super tevreden over de trainingen, veel variatie, geen keer is hetzelfde en Rhona voelt perfect aan wat op die dag nodig is. Door de intensiteit van de oefeningen op elkaar af te stemmen, verleg je je grenzen. Hierdoor wordt je telkens sterker. Bij alleen trainen zou je snel denken “ik vind het nu wel genoeg” en zou je stoppen.

Personal training is samen de grens op zoeken en af en toe er net overheen gaan. Inmiddels ben ik alweer 5 kg kwijt, wat mooi meegenomen is, maar met name heel veel centimeters in omvang, wat mijn doel is.
Voor mij is een goede personal trainer iemand die verstand van zaken heeft, die weet wat zij doet en jou dat ook duidelijk maakt. Rhona, bedankt dat jij mijn trainer wilt zijn, ik ben super blij met jou en we gaan gewoon door!